Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا حافظی گفت: واردات داورهای مذکور به دلیل محدودیت منابع ارزی به صورت محدود انجام می گیرد اما نوع داخلی آن به اندازه کافی موجود است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ تامین داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی برای آنها حکم مرگ و زندگی را دارد و ممکن است نبود دارو موجب از دست رفتن جان آنها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبودهای دارویی این بیماران از سال گذشته تا امروز مشکلات بسیاری را برای آنها  به وجود آورده است و بازدید های میدانی خبرنگار مرآت و همچنین تماس های مخاطبین مرآت در خصوص کمبود های اخیر داروهای دسفرال، دسفوناک و جیدنیو در برخی داروخانه های شهر بر این موضع صحه می گذارد.

حمید رضا حافظی سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت در رابطه با این موضوع گفت: با توجه به سیاست های وزرات بهداشت درخصوص حمایت از تولید داخل و نیز محدودیت منابع ارزی، واردات ویال دسفرال به صورت بسیار محدود انجام و توزیع آن بر اساس پلن های اعلامی سازمان غذا و دارو ما بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور انجام می شود.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در ادامه افزود: در حال حاضر نوع تولید داخلی این دارو تحت عنوان (ویال دفروکسامین) به میزان کافی در سطح داروخانه های منتخب موجود و برای بیماران تالاسمی رایگان می باشد.

وی همچنین در نهایت اذعان کرد: قرص دفراسیروکس ۳۶۰ نیز با دو برند از دو کارخانه و با دو قیمت متفاوت در بازار دارویی موجود و سازمانهای بیمه گر قیمت پایه را قبول دارند و بیمارانی که مایل به استفاده از نانوجید هستند می بایست مابه التفاوت آن را پرداخت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی ۷۵ روز گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش، در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده و موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با برنامه ریزی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب، دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توماس توخل: وقتی به اندازه کافی بازیکن ندارد، نمی‌توانید از ترکیب دوم استفاده کنید
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته