Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@01:30:00 GMT

دولت سفرها را لغو نکرد/ مصوبات ستاد کرونا در حد حرف است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۰۳۴۱

دولت سفرها را لغو نکرد/ مصوبات ستاد کرونا در حد حرف است

حسن گوشه گفت: مصوبات ستاد کرونا فقط درحد حرف است و هیچ نظارت عملی از روند انجام تعطیلی ها صورت نمی گیرد، در صورتی که در بسیاری از کشور ها قوانین محکم تری در مقابله با بیماری دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، آتش کرونا بار دیگر در حال زبانه کشیدن است و این موضوع درحالی صورت گرفته که قبل از شروع سال جدید جریان رو به افول این بیماری خبری خوشحال کننده برای کادر درمان و مردم بوده اما تدبیر های منفعت طلبانه دولت تدبیر و امید آتش این بیماری منحوس را شعله ور ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع شیوع دوباره کرونا در حالی رخ داده که براساس آخرین آمار های جلسه ستاد ملی کرونا در 25 اسفند ماه تنها 9 شهر کشور در شرایط قرمز کرونایی بودند و مابقی شهرها در آرامش زندگی خود را سپری می کردند که ناگهان تصمیم ستاد مبارزه با کرونا همه را شوکه کرد.

تصمیمی که بی اعتنا به التماس های وزیر بهداشت ازاجازه سفرهای نوروزی به شهرهای توریستی حکایت می کرد و مردمی که ساده انگارانه به تصمیم های دولت اعتماد کردند و دردامی افتادند که بسیاری از افراد بی گناه دیگر را نیز گرفتارکرد.

از سوی دیگر موضع تاسف بار دولت در ممانعت از برگزاری مراسم های مذهبی، جشن های اعیاد شعبانیه و اعتکاف و در مقابل اجازه سفر با اتوبوس و تورهای مسافرتی است که برای کشور اسلامی ما زیبنده و شایسته نیست.

بی تدبیری های دولت دیگر برهمگان آشکار است و نه تنها در بحث مقابله با کرونا بلکه در تمامی تصمیمات کلان کشور مشخص است که وزیران کابینه دولت تنها عروسک های خیمه شب بازی هستند که دست مایه تصمیمات منفعت طلبانه عده ای محدود هستند . 

حسن گوشه فوق تخصص بیماری های  ریه در گفت وگو با خبرنگار مرآت در خصوص وضعیت کرونایی این روزهای استان گفت: متاسفانه موج چهارم کرونا شروع شده اما نسبت به موج های قبلی تلفات آن کمتر اما شیوع آن گسترده تر است و تقریبا تمامی بیمارستان های شهر تکمیل و روند ابتلا در حال افزایش است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مرآت درمورد علت ایجاد موج جدید بیان کرد: شاید در ظاهر مردم پروتکل ها را رعایت نکردند، اما مقصر اصلی دولت است که مسافرت ها را ممنوع نکرد و در این شرایط اجازه مسافرت به شمال کشور را صادر کرد.

گوشه در ادامه وضع محدودیت های 10 روزه را چندان موثر ندانست و افزود: این مقررات تاثیر چندانی در کنترل بیماری ندارد؛ ضمن اینکه بسیاری از کسبه رعایت نمی کنند و به نظر می رسد مصوبات ستاد کرونا فقط درحد حرف است و هیچ نظارت عملی از روند انجام تعطیلی ها صورت نمی گیرد، در صورتی که در بسیاری از کشور ها قوانین محکم تری در مقابله با بیماری دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در گفتگو با ایسنا، در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902400

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد