Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی مرادی گفت: همه اذعان دارند که ضعف در بخش «جوانان» یک مشکل ساختاری است اما برای تقویت این حوزه نباید منتظر اصلاح ساختار بمانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، چندی قبل، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان سمنان با همراهی شماری از دیگر مسئولان این اداره‌کل به مرآت آمدند تا گفتگویی پیرامون وضعیت ورزش استان و برنامه‌های پیش‌رو داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتگو را از ضعفِ کشوری در حوزه «جوانان» آغاز کردیم، به ضرورت حمایت از تک‌ستاره‌های استان رسیدیم و با بررسی وضعیت ادارات شهرستان ادامه دادیم. بی‌مقدمه شما را به مطالعه گفتگو با «مصطفی مرادی» دعوت می‌کنیم:

جناب آقای مرادی! سخنان ابتدایی شما را می‌شنویم.

مرآت به عنوان یک رسانه اثرگذار در سطح استان فعالیت می‌کند. برخی از گزارش‌های منتشره در مرآت، فضایی را در راستای چاره‌اندیشی برای مشکلات ایجاد می‌کند. جریان‌ساز بودن مولفه مهمی است که خوشبختانه مرآت از آن برخوردار است. مرآت در جریان‌سازی‌های خود می‌کوشد قواعد اخلاقی را رعایت کند و این مسأله مهمی است. خوشبختانه همکاران مرآت به منافع و رویه‌های نادرستی که بعضا در این فضا مشاهده می‌شود، آلوده نیستند. به طور کلی خبرنگاران استان سمنان این ویژگی را دارند.

مرآت: قاعدتا کسی که سال‌ها در مجموعه ورزش و جوانان و در بخش مهم «جوانان» فعالیت کرده، بهتر می‌تواند روندهای حاکم بر این مجموعه را آسیب‌شناسی کند. شما ضعف ورزش استان را شامل چه مواردی می‌دانید؟ در گفتگوهایی که پیش‌تر با هم داشتیم، تأکید داشتید که سهم «جوانان» در مجموعه ورزش و جوانان، کم‌تر از سهم «ورزش» است؛ اکنون هم بر این نظر هستید؟

مشکلی که به آن اشاره کردید، یک مشکل ملی است. پس از ادغام سازمان ملی جوانان در سازمان تربیت بدنی، در واقع بخش جوانان در تربیت بدنی، ادغام شد. همانطور که ذکر کردید، بخش جوانان در این فرایند آن‌طور که باید دیده نشد و نمی‌شود. همه از جمله خود دولت اذعان دارند که این مشکل یک مشکل ساختاری است. در این خصوص اجماع نظری وجود دارد و شخص وزیر برای تفکیک حوزه جوانان از ورزش پیگیری بسیاری داشته است.

به دلیل شرایط خاص اقتصادی و امنیتی و مسائل و مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، به این موضوع آن طور که باید و شاید پرداخته نشده است. در حوزه جوانان باید هماهنگی‌های بین‌بخشی زیادی در زمینه ازدواج، مسکن، هویت و... ایجاد شود؛ اما از آن‌جا که این بخش در ساختار جایگاه مناسبی ندارد، کماکان یک‌سری اختلال‌ها و اخلال‌ها وجود دارد.

برای تقویت حوزه «جوانان» نباید منتظر اصلاح ساختار بمانیم

دأب من در مدتی که در بخش جوانان فعالیت می‌کردم این بود که با وجود شرایط ایجادشده، تا آن‌جا که در توان‌مان هست، متوقف بر اصلاح ساختار نشویم. باید این شرایط و واقعیت را بپذیریم و تا آن‌جا که می‌توانیم برای بهبود شرایط تلاش کنیم. اما در حوزه مشکلات ورزش، باید اشاره کنم که ما با یک‌سری مشکلات انباشته در حوزه ورزش مواجه هستیم.

می‌توان گفت که این انباشت مسائل و مشکلات، اکنون در اوج خود قرار دارد. حل شدن بخش عمده‌ای از این مشکلات به ویژه در حوزه‌های عمرانی، تابع اعتبارات است. در حوزه پروژه‌های عمرانی، واقعا شرایط بد و سختی داریم. از این گذشته، برخی از روندها و رویه‌ها در سال‌های گذشته به عنوان یک مسأله و مشکل در حوزه ورزش و جوانان مطرح بوده است.

به سمت چابک‌سازی ساختار حرکت می‌کنیم

در اداره‌کل به دنبال آن هستیم تا یک‌سری روندها و رویه‌ها را در راستای حرکت به سمت چابک‌سازی ایجاد کنیم. این روندها و رویه‌ها باید در ساختارهای مشخص شکل بگیرد. به طور مثال رونمایی از نرم‌افزار «ناب» برای نخستین‌بار در این پلتفرم در استان سمنان انجام شد. تلاش داریم در حوزه‌های دیگر نیز به سمت چابک‌سازی حرکت کنیم. نکته دیگر آن که اگر هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف صورت بگیرد، ما می‌توانیم اقدامات زیادی در حوزه ورزش انجام بدهیم.

شرایط به گونه‌ای است که اداره‌کل ورزش و جوانان نمی‌تواند به تنهایی تمامی مسئولیت‌ها در حوزه توسعه ورزش را بر عهده بگیرد. بنگاه‌های اقتصادی بزرگی در استان فعالیت می‌کنند که نیز هم‌اکنون در شرایط مطلوبی قرار ندارند اما با این حال می‌توان از ظرفیت آن‌ها بهره گرفت. در مجموع شرایط کنونی، نافی تلاش و جهد ما نیست.

مرآت: جناب مرادی! نمی‌توان کتمان کرد که استان سمنان در حوزه ورزش‌های گروهی، ضعف دارد و ما تیم ترازی در رشته خاصی نداریم. تک‌ستاره‌هایی که در چند سال اخیر داشتیم را هم به دلایل مختلف از دست داده‌ایم. ما «مبینا شاکری» را از دست دادیم؛ نمی‌دانم وضعیت حمایت از «غزل سلطانی» چگونه است. «دنیا آقایی» نیز از شرایط ناراضی بود. برای حفظ و حمایت از این تک‌ستاره‌ها چه برنامه‌ای دارید؟

بُعدی از این حمایت باز هم به اهتمام مجموعه نهادهای حاکمیتی و دولتی استان سمنان مربوط می‌شود؛ مهم‌ترین نقش حمایتی البته بر عهده اداره‌کل ورزش و جوانان است. هم‌افزایی را هم ما باید پیگیری و ایجاد کنیم. اما ما به تازگی خانم سلطانی را برای مسابقات انتخابی تیم ملی بدرقه کردیم و کسب سهمیه المپیک توسط ایشان، دور از دسترس نیست.

در تکاپوی تدوین «بسته پیشنهادی حمایت از قهرمانان»

اگر کسب سهمیه صورت بگیرد، حمایت ویژه‌ای از ایشان خواهیم داشت. پایگاه قهرمانی ما به طور ویژه در اختیار ایشان بود تا بتوانند تمریناتشان را انجام دهند. من پیش‌تر اعلام کرده‌ام یک دستور کار ویژه در شورای ورزش همگانی استان باید بسته پیشنهادی حمایت از قهرمانان باشد. شهرداری‌ها و شوراهای شهر از مهم‌ترین نهادهایی هستند که باید در این زمینه ایفای نقش کنند.

اگر بسته پیشنهادی مذکور مصوب شود، حتی با تغییر استانداران و مدیران‌کل، این مدل پایه و مطالبه برای اجرایی کردن آن وجود خواهد داشت. اما نکته‌ای درباره شرایط ویژه کرونایی؛ یک قهرمان گاه باید سال‌ها برای کسب مدال تلاش کند اما همان قهرمان در فاصله شش‌ماهه رکود، می‌تواند کاملا سقوط کند. این دغدغه در دوران کرونا کاملاجدی است.

یک‌صد وام 50 میلیونی برای موسسین و مدیران باشگاه‌های ورزشی

ما می‌کوشیم برای رصد و پایش و حفظ آمادگی جسمانی قهرمانان‌مان به ویژه قهرمانان ملی، برنامه‌ریزی کنیم. قرار است برنامه‌ای در این خصوص تدوین و اجرایی شود. از طرفی در دوران شیوع کرونا، کسب‌وکارهای زیادی آسیب دیدند که باشگاه‌ها در زمره سرآمدان آن‌ها هستند. علاوه بر مساعدت در اخذ اجاره‌ها، یکصد وام 50 میلیون تومانیِ 18 درصدِ 4 ساله، برای موسسین و مدیران و 150 وام قرض‌الحسنه 2 میلیون تومانی که البته رقم بالایی نیست، برای کمک به این افراد اختصاص داده شده است.

بخش دوم این گفتگو به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ورزش و جوانان اصلاح ساختار حوزه ورزش استان سمنان رویه ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد

بازگشت محمدعلی گرایی به تیم ملی کشتی فرنگی ایران یعنی این که نماینده ایران در مسابقات کشتی فرنگی المپیک 2024 در وزن 77 کیلو مشخص نیست و معلوم نیست از بین امین کاویانی نژاد، محمدرضا مختاری و محمدعلی گرایی، کدام کشتی گیر قرار است در المپیک حضور پیدا کند.

به گزارش طرفداری، برخلاف این ادعا که هر کس سهمیه المپیک گرفت خودش می تواند در المپیک حضور پیدا کند، در برخی اوزان شرایط اعضای تیم ملی کشتی در المپیک پاریس روشن نیست.

اگر فرض بر گرفتن سهمیه باشد، محمدرضا گرایی و حسن یزدانی سال قبل در مسابقات جهانی سهمیه المپیک را دریافت کرده اند اما هر 2 نفر باید در تورنمنت ها به میدان بروند و به خوبی کشتی بگیرند تا به مسابقات المپیک 2024 بروند.

بر این اساس باید گفت در مسابقات المپیک پاریس، فقط 4 نفر قطعا در تیم ملی کشتی ایران هستند: امیرحسین زارع، رحمان عموزاد، امین میرزازاده و هادی ساروی. البته به نظر می رسد حضور نفراتی مثل علیرضا مهمدی در 87 فرنگی و یونس امامی در 74 آزاد و بالاخره حضور امیرعلی آذرپیرا در 97 آزاد هم تقریبا قطعی است.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • محمدی: سرلک قابلیت کسب سهمیه المپیک را دارد
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • منتظر محمد ستاره استقلالی مسافر پاریس شد
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه