Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرآبادی گفت: از 28 اسفند 98 تا 18 اردیبهشت 99، مجموعا 18 هزار و 203 بسته اقلام بهداشتی از طریق سامانه استانداری توزیع شده است که عاملیت خرید و لجستیک این امر به شرکت تعاونی کارکنان استانداری سپرده شده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمرآت، چند ماه قبل و مدت‌ها پیش از انتصاب شریفی‌نژاد به سمت معاونت اقتصادی استانداری سمنان، مرآت پرسش‌هایی اقتصادی را با خجسته‌پور که در آن زمان توأمان مسئولیت معاونت اقتصادی و معاونت سیاسی‌امنیتی استانداری را بر عهده داشت، در میان گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انتصاب شریفی‌نژاد، طبعا این پرسش‌ها می‌بایست از معاون اقتصادی جدید پرسیده می‌شد.

اکنون و با گذشت چند ماه، روابط‌عمومی استانداری سمنان، پاسخ‌های مکتوب این پرسش‌ها را در اختیار شبکه اطلاع‌رسانی مرآت قرار داده است؛ هرچند که درخواست مرآت تعیین زمانی برای یک گفتگوی حضوری به منظور رفع ابهامات احتمالی بود. با این همه، بخش اول پاسخ‌های معاون اقتصادی استاندار سمنان منتشر می‌شود.

در توضیح پرسش نخست که در پی می‌آید نیز ذکر این نکته خالی از لطف نیست که خبرنگار مرآت در خردادماه سال جاری از روابط‌عمومی استانداری سمنان درخواست کرد تا نسبت به شفاف‌سازی عملکرد مالی سامانه فروش بسته‌های بهداشتی استانداری سمنان اقدام کند. روابط‌عمومی استانداری برای این منظور گفتگو با بندرآبادی که در آن زمان مسئولیت دفتر سرمایه‌گذاری استانداری را بر عهده داشت پیشنهاد کرد.

با پیگیری مرآت، بندرآبادی اعلام کرد که لازم است موضوع گفتگو با دفتر معاون سیاسی‌امنیتی استاندار هماهنگ شود. در نهایت، حدود یک ماه بعد، روابط‌‌عمومی استانداری اعلام کرد که آقای بندرآبادی تمایلی به گفتگو ندارند! این پاسخ قابل تأمل البته به اطلاع معاون سیاسی‌امنیتی استاندار رسید و ایشان اعلام کردند که خود به این پرسش پاسخ خواهند گفت که در نهایت و با انتصاب معاونت اقتصادی جدید، این امر به شریفی‌نژاد محول شد.

بخش اول پرسش‌ها و پاسخ‌ها را در ادامه از نظر می‌گذرانید:

مرآت: تشریح عملکرد سامانه فروش بسته­های بهداشتی استانداری سمنان به عنوان پرسش نخست، مورد انتظار است. از ابتدای آغاز بکار این سامانه، چند بسته به فروش رسیده؟ مجموع گردش مالی این سامانه چقدر بوده است؟ عواید مالی فروش بسته­ها دقیقا به چه صورتی و بین کدام شرکت­ها و افراد توزیع شده است؟

حسب دستور استاندار محترم و مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا در شرایط خاص و حساس آغازین شیوع کرونا و دل نگرانی مردم بمنظور تامین اقلام بهداشتی و به منظور مقابله با برخی اقدامات سودجویان، مقرر شد با هدف دسترسی آسان مردم به اقلام بهداشتی، سامانه ثبت سفارش اقلام بهداشتی در سطح استان راه اندازی شود.

با مصوبه کمیته پشتیبانی ستاد مقابله با کرونا استان مقرر شد سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی استان نسبت به تأمین اقلام بهداشتی شامل مایع ضدعفونی­کننده، دستکش و ماسک اقدام نمایند. عاملیت خرید و لجستیک این امر به شرکت تعاونی کارکنان استانداری سپرده شد. یک شرکت خصوصی امر ثبت نام اینترنتی و بسته‌­بندی اقلام مذکور را عهده‌­دار شد و اداره‌­کل پست استان هم توزیع را به عهده گرفت.

در مجموع از ابتدای شروع طرح یعنی 28 اسفند 1398 تا 18 اردیبهشت 1399 تعداد 18 هزار و 203 فقره ثبت سفارش انجام و توسط پست توزیع گردید. قاعدتا حسابرسی در پایان سال مالی در مجمع عمومی شرکت تعاونی مورد رسیدگی قرار می­گیرد.

مرآت: به دنبال برگزاری همایش سرمایه­‌گذاری در سال 96، در حال حاضر چند پروژه با سرمایه‌­گذاری‌­های خارجی و چند پروژه با سرمایه‌­گذاری­‌های داخلی جذب شده در همایش مذکور در حال اجرا هستند؟

بر اساس گزارش اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تعداد 68 تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری منعقد گردید که از این تعداد 3 تفاهم نامه وارد فاز اجرایی گردیده است.

تهعد اشتغال استان طی سال‌های 90 تا 95 معادل 51 هزار شغل بوده است

مرآت: آمارهای رسمی اعلام شده توسط مسئولان از ابتدای دهه جاری تاکنون، از تنزل قابل توجه تعهد اشتغال استان در سال­‌های اخیر نسبت به ابتدای دهه جاری حکایت دارد؛ تحلیل علت این تنزل از دیدگاه حضرتعالی مورد انتظار است.

در طی برنامه پنجم توسعه و در طی سال‌های 90 الی 95 تعهد اشتغال استان بر اساس مطالعات انجام شده سند توسعه اشتغال به میزان 51000 نفر تعیین گردید که بر این اساس دستگاه‌های اجرایی استان متعهد گردیدند سالانه به طور متوسط 10000 نفر اشتغال جدید ایجاد نمایند که از سال 91 تاکنون(دهه اخیر) روند تعهد اشتغال بر اساس ظرفیت دستگاه‌های اجرایی استان در بخش دولتی و خصوصی زیرمجموعه حفظ گردیده و عملکرد اشتغال ایجادشده نیز بر اساس مستندات و ثبت اطلاعات شاغلین در سامانه رصد اشتغال بیانگر انجام تعهد ارائه شده بوده است.

اشتغال ایجاد شده غیرمتعارف سال 91 اشتغال در بخش مسکن و براساس متراژ زیربنا بوده است(هر60 مترمربع یک نفر اشتغال) تعداد ثبت‌نام جویندگان کار در استان از سال 91 الی 98 با توجه به نرخ بیکاری در سال‌های اشاره شده بیانگر روند کاهشی تعداد جویندگان کار و نرخ بیکاری استان می‌باشد که تغییرات محسوسی نداشته است.

 

 

سیمای واحدهای صنعتی استان در ابتدای سال 1399

مرآت: مطابق آخرین داده‌­ها، استان سمنان چند واحد صنعتی دارد؟(اعم از فعال و غیر فعال) در حال حاضر مجموعا چند درصد از واحدهای صنعتی استان فعال هستند؟(برش شهرستانی این آمار مورد نیاز است) چند درصد از واحدهای صنعتی فعال، با ظرفیتی پایین­تر از 50 درصد فعالیت می‌­کنند؟

تعداد کل واحدهای صنعتی استان 1754 واحد بوده که از این تعداد 1571 واحد فعال می‌باشند. 42 درصد این واحدها در شهرستان گرمسار و 13 درصد در شهرستان شاهرود قرار دارند.

بر اساس بررسی انجام یافته حدود 7 درصد واحدهای استان نیز راکد می باشند که برنامه‌ریزی برای فعال شدن آن دسته از واحدهایی که امکان تولید در آن‌ها فراهم هست انجام گرفته است.

بخش دوم این گفتگو به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عمومی استانداری استانداری سمنان واحدهای صنعتی اقلام بهداشتی بر اساس پرسش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ