Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه سمنان در گفتگویی صریح و شفاف، ضمن تبیین سیاست‌های کلی حاکم بر سیاست‌ورزی بر دانشگاه، از خطوط قرمز دانشگاه در پرداختن به مسائل سیاسی سخن می‌گوید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، «صراحت» و «آرامش» شاید دو مولفه اساسی توصیفی باشد که می‌توان به رئیس دانشگاه‌های سمنان و فرزانگان در این گفتگو نسبت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتگوی ما با گلایه‌های رسانه‌ای آغاز شد؛ گلایه از این که برخی، به جای پرسش مستقیم، گمانه‌زنی می‌کنند! دکتر نصیری زرندی با این مقدمه اعلام آمادگی می‌کند که به هر پرسشی پاسخ دهد و این مطلع گفت‌و‌شنودِ نسبتا سیاسی ما با ایشان است. مطالعه این گفتگو را به ویژه به دانشجویان دانشگاه‌های سمنان و فرزانگان پیشنهاد می‌کنیم.

مرآت: به عنوان پرسش نخست، از سیاست‌های کلی حاکم بر سیاست‌ورزی در دانشگاه بگویید. صراحتا بگویید آیا اجازه آن را دارید که فضای سیاسی دانشگاه را بازتر کنید؟

سیاست‌های کلی دانشگاه طبیعتا از سیاست‌های کلی وزارت علوم و نظام نشأت می‌گیرد و این‌گونه نیست که ما در سمنان سیاست‌هایی جدا از سیاست‌های کلان داشته باشیم. من به عنوان یک مدیر وظیفه دارم که سیاست‌های کلان ابلاغی را اجرا کنم. در حوزه مسائل سیاسی باید اشاره کنم که ما در دانشگاه سه تشکل داریم. البته بسیج جایگاه خود را دارد و آن را تشکل حساب نمی‌کنیم.

در کنار بسیج، انجمن و مجمع اسلامی را داریم. خطوط قرمز ما برای فعالیت این تشکل‌ها و دعوت از سخنرانان همان چیزهایی است که رهبر انقلاب بارها فرموده‌اند. مثلا در دعوت از سخنرانان، فتنه 88 خط قرمز ماست. طبعا اجازه دعوت از افرادی که در فتنه سابقه داشته‌اند یا کسانی که به دلیل مسائل امنیتی در بازداشت بوده‌اند را صادر نمی‌کنیم و این دست افراد صلاحیت لازم برای سخنرانی در دانشگاه را ندارند.

ما صراحتا به دانشجویان می‌گوییم با مواردی که به مثابه عبور از خطوط قرمز نظام است، موافقت نمی‌کنیم. در سایر موارد تشکل‌ها کاملا آزاد هستند. در برخی از موارد، ما به دانشجویان می‌گوییم با برنامه شما موافقیم اما یک سخنرانِ جایگزین پیشنهاد بدهید یا شکل برنامه را به مناظره تغییر دهید. ما با مناظره ابدا مشکلی نداریم.

مرآت: در مورد عدم صدور مجوز حضور آقای حسن عباسی در دانشگاه چه مسأله‌ای وجود داشت؟

نمی‌دانم که نام ایشان به هیأت نظارت آمد یا خیر؛ ایشان خط قرمز نیستند اما با توجه به سخنرانی‌های تندی که دارند من ایشان را مناسب جو دانشگاه نمی‌دانم. با این وجود، اگر از ایشان دعوت شود، هیأت نظارت درباره حضور ایشان تصمیم می‌گیرد.

روش من، امنیتی کردن فضای دانشگاه نیست

مرآت: با این مقدمات، اگر کسی به شما تعریض کند که جو دانشگاه سمنان، امنیتی است، چه پاسخی خواهید داد؟

ابدا این‌گونه نیست و قبول ندارم. امنیتی به چه معناست؟ ما که درهای دانشگاه را باز کرده‌ایم. شما پوشش افراد را در دانشگاه بیینید و نحوه ورود و خروج را بررسی کنید؛ کجای دانشگاه ما امنیتی است؟ البته به لحاظ انتظامی امنیت دانشگاه باید حفظ شود اما روش من، تیم من و مدیر حراست دانشگاه امنیتی کردن فضای دانشگاه نیست. جالب است بدانید در زمان آقای دکتر هنربخش، فعالیت‌های یکی از تشکل‌های همسو با ایشان تعلیق شد؛ چون خلاف مقررات عمل کرده بود.

مرآت: مجمع اسلامی دانشجویان.

بله. مقابله با اقدامات خلاف قانون به معنای امنیتی کردن فضای دانشگاه نیست. اگر آزادی را به این معنا بگیریم که هرکس، هرکاری دوست دارد انجام بدهد، این آزادی، آزادیِ حیوانی است. اگر دوستان در قالب آیین‌نامه فعالیت کنند، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

باید مراقب باشیم در انتخابات از شخص خاصی حمایت نشود

مرآت: برای انتخابات مجلس شورای اسلامی برنامه ویژه‌ای خواهید داشت؟

این که جو سیاسی دانشگاه برای فعالیت سیاسی دانشجویان آزاد باشد، خواسته من هم هست؛ منتها باید مراقب باشیم که خدای ناکرده برای فرد خاصی تبلیغ نکنیم. این که اصولگرا پیروز انتخابات باشد یا اصلاح‌طلب یا مستقل به ما ربطی ندارد. بنده و تیمی که با من کار می‌کنند از شخص خاصی حمایت نمی‌کنیم.

مرآت: اجازه دارم گرایش سیاسی شخصی شما را بدانم؟

من خودم را سرباز انقلاب می‌دانم. واقعا خط و خطوط سیاسی ندارم. شأن من به من اجازه نمی‌دهد که بگویم اصلاح‌طلب یا اصولگرا هستم. شما در گذشته من هم خط و خطوط سیاسی پیدا نمی‌کنید. شاید برخی از دوستان از این سخنان من دلخور شوند اما من نه اصولگرا هستم و نه اصلاح‌طلب.

مرآت: برخی معتقدند که شما مایلید فضای سیاسی دانشگاه ایستا باشد و اتفاقی نیفتد که به کسی بربخورد!

من با این که بحران ایجاد شود مخالفم اما هرگز حالت ایستا را نمی‌پسندم. طبعا هیچ‌کس به دنبال دردسر نمی‌گردد اما من مدیریت ایستا را اساسا مدیریت نمی‌دانم. دوستان می‌خواهند به حضور برخی افراد خاص در دانشگاه مجوز بدهیم اما می‌دانم که نه تنها دانشگاه، بلکه شهر کشش آن را ندارد و بهم می‌ریزد. نمی‌توانم برخی مسائل را باز کنم اما ما حاضریم حتی همین افراد خاص در مناظره حاضر شوند اما من موافق این نیستم که میکروفون یک‌طرفه به دست آن‌ها بدهم.

مرآت: شما چقدر در برنامه‌ریزی‌های داخلی تشکل‌ها دست می‌برید؟

واقعا هیچ.

با بیان صریح مسائل جنسی در نمایشنامه‌ها مخالفیم

مرآت: مقصودم از شما، مجموعه دانشگاه است.

در برخی از مسائل دست می‌بریم. مثلا برخی تشکل‌ها برنامه تئاتر دارند. ما متن نمایش‌ها را در کمیته‌ای چک می‌کنیم. گاه برخی متن‌ها به گونه‌ای است که اگر در آن دست نبرید، نمی‌توان آن را شنید! گاهی کلمات رکیک در متون وجود دارد. گاه مسائل جنسی در این متون به طور واضح بیان می‌شود. ما با این‌ها مخالفیم. و البته با این که متون اصلاح می‌شود اما دوستان کار خودشان را می‌کنند!

ما بارها چوب این امر را خورده‌ایم. نامش را ممیزی یا هرچیز دیگری بگذارید؛ وقتی مسأله نامناسبی در متون وجود داشته باشد، باید اصلاح و حذف شود. اگر قرار است بدشان هم بیاید، بدشان بیاید! این جزو اصول کار ماست. دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، پاک‌اند؛ نمی‌شود من تئاتری را اجرا کنم که در آن حرف‌های صریح جنسی زده می‌شود.

انتهای پیام/ح

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری مرگبار نیروهای نظامی فلسطینی؛ فرمانده سرایا القدس ترور شد +تصویر

عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین بامداد امروز به سوی خودروی یکی از فرماندهان گردان طولکرم به نام «عمر ابوالفول» شلیک کردند که به شهادت وی منجر شد.   به گزارش نور نیوز؛ همزمان درگیری‌های شدیدی میان رزمندگان گردان طولکرم (وابسته به سرایا القدس-شاخه نظامی جهاد اسلامی) و عناصر امنیتی محمود عباس در شهر طولکرم گزارش می‌شود.   در این راستا «ابوشجاع» فرمانده گردان طولکرم نیز در بیانیه‌ای گفت: «سکوت ما به درازا نخواهد انجامید و تجاوزات این دستگاه‌های امنیتی ما را وادار می‌کند تا به این سکوت پایان دهیم».     «عمر ابوالفول» فرمانده گردان طولکرم   جنبش حماس نیز در واکنش به شهادت «عرم ابوالفول» از فرماندهان گردان «طولکرم» وابسته به «سرایا القدس» (شاخه نظامی جهاد اسلامی) به دست نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان آن را یک «ننگ سیاسی» برای این نهاد سیاسی دانست.   حماس گفت که اینگونه اقدامات تنها خدمت به اسرائیل است.   در این بیانیه آمده است: همگی باید به مسئولیت خود برای پایان دادن به این اقدامات خلاف و تغییر روند نهادهای امنیتی در مسیر صحیح،عمل کنند.   خودرو «عمر ابوالفول» فرمانده گردان طولکرم که به آن شلیک شد

دیگر خبرها

  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • هشدار! به خط قرمز نزدیک می‌شوید
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • درگیری مرگبار نیروهای نظامی فلسطینی؛ فرمانده سرایا القدس ترور شد +تصویر
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • کشته شدن فرمانده نظامی سرایا القدس در درگیری با تشکیلات خودگردان (+عکس)
  • ترور فرمانده نظامی سرایا القدس به دست تشکیلات خودگردان (+عکس)