Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکران کننده مردمی جشنواره عمار گفت: فیلمسازان باید به تولید محتوای تربیتی برای کودکان توجه کنند چراکه چیزی که در سن پایین، در ذهن بچه‌ها ثبت می‌شود، ماندگار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، طیبه قنبریان اکران‌کننده اهل شهرستان شاهرود است که از حدود سه سال پیش به جمع اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار پیوسته و در کنار نمایش فیلم‌ها به فکر ورود به عرصه فیلمسازی هم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار مرآت با این بانوی شاهرودی به گفتگویی کوتاهی پرداخت که در ادامه می خوانید.

مرآت- چکونه با جشنواره عمار آشنا شدید؟

آشنایی من با جشنواره مردمی فیلم عمار به سال 1393 برمی گردد، به طور اتفاقی تیزر جشنواره را از تلویزیون دیدم و به شماره‌ای که برای ثبت‌نام اکران مردمی، اعلام شده بود، پیامک فرستادم که این مسئله، زمینه آغاز ارتباط من با عمار را ایجاد کرد.

البته اوایل، بیشتر به دنبال این موضوع بودم که ببینم قضیه این فیلم ها چیست اما بعد از آشنایی با جشنواره، اولین اکران خودم را همان سال در پایگاه بسیج شهرستان برگزار کردم. تا امروز در حدود 1500 نفر در برنامه های نمایش فیلم من حضور داشتند.

مرآت- در چه مکان هایی اکران فیلم ها را داشتید؟

بیشتر در سطح مدارس ابتدایی و دبیرستان، فیلم های عمار را نمایش می دهم اما در کنار آن، در مسجد و حسینیه امام حسین(ع) شهر هم برنامه نمایش فیلم دارم. بیشتر مخاطبان اکران هایم هم دانش آموزان هستند. «خاکریزهای نمکی» از جمله آثاری است که در اکران های مدرسه ای نمایش دادم و هر بار با خنده های بچه ها همراه بوده است. در این اکران ها، با دانش آموزان درباره جشنواره هم صحبت می کنم. مستند «آشنای دور» را هم را بیشتر از سایر فیلم ها اکران کردم.

مرآت- برنامه دیگری هم کنار اکران ها داشتید؟

بله- امسال، کارگاه های آموزشی فیلمسازی هم برای علاقمندان برگزار کردیم، کارگاه ایده یابی با حضور محسن اسلام زاده، کارگردان مستند تنها میان طالبان و یک دوره مستندسازی شش روزه که در آبان، آذر و بهمن ماه برگزار کردیم. در جریان اکران فیلم داستانی «هنگامه»، آقای امیر داسارگر، کارگردان فیلم، میهمان ویژه برنامه ما بودند که بعد از نمایش فیلم، صحبت کردند.

مرآت- هزینه‌های اکران‌ها را چطور تامین می کنید؟

هزینه ها را از طریق ستاد اکران مردمی فیلم عمار شهرستان شاهرود تأمین می‌کنیم، بخشی از تجهیزات و امکانات لازم برای پخش را هم از پایگاه‌های بسیجی که در آنها اکران داریم، تهیه می کنیم البته مجتمع فرهنگی شاهرود هم یک دستگاه ویدئو پروژکتور دارند که برای نمایش فیلم ها در اختیار ما می گذارند.

مرآت- جشنواره عمار چه تاثیری رو شما گذاشت؟

بزرگ‌ترین اثری که جشنواره عمار روی من گذاشت تغییر مسیر من به سمت فیلم‌سازی بود، تنها دلیل و بهانه من برای کار فرهنگی، جشنواره عمار است.

مرآت- حرف آخر

اگر رویکرد جشنواره عمار و فیلمسازان بیشتر به سمت تولید محتوای تربیتی برای کودکان برود، خیلی خوب است، مدارس ابتدایی مهمترین مکانهایی هستند که فیلم های عمار می توانند در آنجا اکران شوند چون آن چیزی که در سن پایین، در ذهن بچه‌ها ثبت می‌شود، ماندگار است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همواره قبل از اکران فیلم‌های سینمایی، تماشاگران بر اساس پیش‌بینی‌های خود نسبت به کیفیت اثر تولید شده و فضاسازی پیشینی که پیرامون فیلم وجود دارد، در روز اول پرده از آن استقبال کرده و به سینما می‌روند. البته استقبال روز اول اکران قطعا ملاک مفیدی جهت ارزیابی اقبال مخاطب به آثار نیست، اما این مولفه می‌تواند از ابعادی قابل توجه باشد.

به گزارش هنرآنلاین، در همین راستا شاه بودیم که فیلم مست عشق در نخستین روز نمایش عمومی خود، یک رکوردشکنی سهمگین از خود به جای گذاشت و توانست با جذب ۵۱ هزار مخاطب، رکورد فروش روز نخست سینما را از آن خود کند.

مجموع فروش این فیلم برای روز نخست، ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.

مست عشق در شرایطی به این رکوردشکنی دست یافته که این رکورد طی یک دهه اخیر، در اختیار فیلم ساعت ۵ عصر مهران مدیری بوده است. ساعت ۵ عصر تا ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶، ۴۲ هزار مخاطب داشت و از آنجایی که این فیلم تا ساعت ۴ بامداد روز شنبه، اکران فوق‌العاده داشت، توانست سرجمع ۵۸ هزار مخاطب داشته باشد.

مست عشق در شرایطی این عنوان را در میان آثار یک دهه اخیر از آن خود کرده که احتمالا توانسته رکورد نمایش روز نخست سینمای پس از انقلاب را نیز بشکند که این ادعا با توجه به در دسترس نبودن آمار دقیق تعداد مخاطبان روز نخست فیلم‌های دهه‌های ۶۰ تا ابتدای ۹۰، نمی‌تواند چندان دقیق باشد.

طی یک دهه اخیر، علاوه بر ساعت ۵ عصر، چند فیلم دیگر نیز بوده‌اند که آمار خوبی از خود به جای گذاشته‌اند: فروشنده در روز نخست اکران خود، ۲۵ هزار مخاطب داشت. نهنگ عنبر ۲، ۲۱ هزار مخاطب، ما همه با هم هستیم ۲۹ هزار مخاطب، هزارپا ۲۷ هزار مخاطب، مطرب ۳۵ هزار مخاطب و گشت ۲ نیز ۳۵ هزار مخاطب داشته است.

دو فیلم پرفروش امسال یعنی تمساح خونی و سال گربه نیز به ترتیب در روز نخست نمایش خود، ۱۸ هزار و ۳۱ هزار مخاطب را به سینما کشاندند.

245245

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902764

دیگر خبرها

  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • فراخوان پویش سراسری «وعده صادق»
  • استایل جذاب شبنم قربانی و الناز حبیبی در اکران مردمی تمساح خونی در مشهد + عکس
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد