Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته ملی برنامه ریزی فنلاند گفت: ارزش حرفه معلمی باید ارتقاء پیدا کند و معلمان باید از جایگاه اجتماعی و حقوق قابل قبولی برخوردار باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، در دو روز پایانی هفته گذشته، پارک علم و فناوری سمنان میزبان برگزاری کارگاهی بین المللی با هدف آشنایی با سیستم آموزشی کشور فنلاند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میهمان ویژه این کارگاه دو روزه، خانم ایوا پنتیلا، عضو کمیته ملی برنامه ریزی درسی کشور فنلاند بود. در این کارگاه دو روزه، ساختار کلی آموزش و پرورش فنلاند و نیز ساختار تربیت معلم در این کشور مورد ارزیابی قرار گرفت. این کارگاه به همت  مجتمع آموزشی جوانه ها(نابغه های کوچولو) برگزار شد.

در حاشیه برگزاری این همایش گفتگوی کوتاهی با خانم پنتیلا داشتیم که مشروح آن را از نظر می گذرانید:

مرآت- از دیدگاه شما مهم ترین نقص در سیستم آموزشی ایران چیست؟

شاید بچه ها باید قدری آزادی عمل بیشتری داشته باشند. البته می دانم که والدین به دلیل شاخصه های فرهنگی ملت ایران با این موضوع مخالفند. بنابراین نمی توانم بگویم که حتی این مساله هم نامطلوب است چراکه فرهنگ هرگز نامطلوب نیست.

مرآت- نقطه آغاز حرکت به سمت برساختن یک سیستم آموزشی مترقی و پویا در فنلاند کجاست؟

تربیت معلم نقطه آغاز است! ارزش حرفه معلمی باید ارتقاء پیدا کند و معلمان باید از جایگاه اجتماعی و حقوق قابل قبولی برخوردار باشند. این امر سبب می شود که مردم معلم شدن را طلب کنند. افراد باید این حرفه را انتخاب کنند نه این که مجبور باشند که معلم شوند!

مرآت- عالی ترین چشم اندازِ بلندمدتی که برای نظام آموزش و پرورش فنلاند تعیین کرده اید چیست؟

هدف اصلی این است که مردم بتوانند از رفاه مطلوبی برخوردار شوند و فنلاند نیز بتواند در مسابقه اقتصادی میان کشورهای اروپایی، رتبه خوبی را به دست آورد. ما اکنون به واسطه سیستم آموزشی فنلاند به این هدف دست یافته ایم و هدف ما این است که بتوانیم جایگاهی که اکنون به آن دست یافته ایم را حفظ کنیم. اگر به فنلاند نظر کنید می بینید که به اندازه ایران منابع ندارد.

فنلاند جنگل های انبوه و مغز دارد! به همین دلیل هم هست که آموزش در کشور فنلاند بسیار حیاتی است.

مرآت- برخی از کارشناسان معتقدند که شغل معلمی(به شکل فعلی) در آینده منقرض خواهد شد و مرشدها(mentor) جای معلم ها را خواهند گرفت. شما سیر تطور شغل معلمی را چگونه می بینید؟

حرفه معلمی البته از بین نخواهد رفت اما توسعه پیدا خواهد کرد. ما همواره به مسند معلمی نیاز خواهیم داشت اما همانگونه که همه چیز پیشرفت خواهد کرد، حرفه معلمی هم پیشرفت خواهد کرد.

مرآت- مشهور است که بهره هوشی ایرانیان بالاست! شما بهره هوشی ایرانیان را چطور می بینید؟

(می خندد) من البته کارشناس هوش نیستم! اما افرادِ ایرانی که تا کنون با آن ها برخورد داشته ام بسیار منطقی به نظر می رسند.

مرآت- بابت وقتی که در اختیار ما قرار دادید سپاسگزارم.

من هم از شما و همکارانتان تشکر می کنم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۵۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه در این دیدار گفت: امر معلمی بهترین و با ارزشترین مسئله خلقت و عالم است و پیامبران بالاترین معلمان بشر هستند .

وی تصریح کرد : اگر خیری از قشر معلم بر انسان ها برسد کل عالم دعا گوی آن هستند و سعادت دنیا و آخرت را برخوردار است .

حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی بیان کرد : تربیت درست نسل جوان برای آینده کشور امری بسیار ضروری است و این امر با اهتمام ویژه معلمان محقق خواهد شد .

مدیر کل آموزش و پرورش استان در این دیدار گفت: آموزش و پرورش در سایه همکاری صادقانه معلمان در تمام نقاط مرزی و داخل استان مشغول به شغل مقدس معلمی و تدریس علم و معنویت  هستند و خروجی آن در جهتسند بنیادیت  تربیت نسل متعهد انقلابی و علمی است .

مطهری افزود:  سند بنیادین و الفبای تحول آموزش و پرورش جزو اولویت ها و برنامه های متعالی ماست و تشکل های فرهنگی که تنویر کننده مباحث علمی و آموزشی و دینی که از منویات رهبر معظم انقلاب است همیشه فعال هستند و کمک مسئولین بخصوص مقامات عالی استان می تواند در تحقق برنامه های آموزشی بسیار موثر باشد.

دیگر خبرها

  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • معلمی که مشق عشق می‌کند
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • ‌کوهپیمایی کارکنان و پایوران سپاه در خوی
  • دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • برگزاری ۲ آزمون استخدامی جذب معلم در اردیبهشت